2017 - Airoh Aviator 2.2 TC17 Bukósisak

Airoh

Új

Az Airoh Aviator 2.2 kifejlődését nagyban segítette a 2.1-es modell használóítól kapott visszajelzések. Igazi bajnokok istenítették már az Aviator 2.1-es sisakokat is, de az Airoh képes volt túlszárnyalni...

További részletek

Jelenleg nincs raktáron, de rendelésre elérhető! (Rendelés minden HÉTFŐN - Érkezés minden CSÜTÖRTÖKÖN)

188 800 Ft

bruttó ár

2017 - Airoh Aviator 2.2 TC17 Bukósisak

Az Airoh Aviator 2.2 kifejlődését nagyban segítette a 2.1-es modell használóítól kapott visszajelzések. Igazi bajnokok istenítették már az Aviator 2.1-es sisakokat is, de az Airoh képes volt túlszárnyalni önmagát és megalkotni egy világverő minden vetélytárs közül kiemelkedő és legyőzhetetlen sisakot. Az Aviator 2.2 átveszi a dobogó legfelső fokát kistestvérétől a 2.1-től.

Ez a vadiúj fejlesztésű bukósisak 3 különálló héjból lett összegyúrva, ezek kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokból készültek. 100%-ban carbon-kevlár, így kategóriájukban az egyik legkönnyebb és legjobban teljesítő sisakok. Szinte súlytalan mindössze 950 (+-50) gramm!

Kiterjesztett látómezővel, új szellőzőrendeszerekkel és új légterelőkkel rendelkezik. A belső terén is a legújabb és legjobb minőségű anyagokat használták fel, így biztosítva az optimális szellőzést és teljes kényelmet. Az Aviator 2.2 fel lett szerelve továbbá egy porszűrővel is.

A six Days bukósisakok mindegyike egyedi sorszámmal ellátott plakettel rendelkezik, így minden Six Days egyedi!

A sisakhoz ajándék Go-Pro kamera tartó is jár!







Mérettáblázat:

Mérettáblázat

Írd meg véleményed


A világon egyik legelterjedtebb, legkedveltebb bukósisak gyártó cég az olasz Airoh. Minden a cégnél gyártott modell magas minőséggel, jól megtervezett és egyedi formavilággal rendelkezik.


Profi versenyzők feladata tesztelni, értékelni azokat és visszajelzéseket adni mind a versenypályán mind a mindennapi használat során nyert tapasztalatokra építve. Ezek az értékes visszajelzések mindig lehetővé teszik számukra, hogy még magasabb teljesítményre legyenek képesek a végtermékek.